Yandex Metrica

İngiltere'de halk noel alışverişine erken başladı! Ülkede fiyatlar her geçen gün artıyor

İngiltere'de halk noel alışverişine erken başladı! Ülkede fiyatlar her geçen gün artıyor

Giyim ve gıda devi Marks & Spencer, İngiltere'de halkın nakit sıkıntısı yaşaması ve ülkede fiyatların her geçen gün artması nedeniyle nedeniyle hediye alışverişlerinin erkenden başladığını açıkladı. İngilizler, Aralık ayında sıkıntı çekmemek için ödemeleri geniş bir zamana yaymayı tercih ediyor.

Dünya

23.01.2024, 20:02

Süpermarket zinciri Sainsbury's, moda zinciri Primark ve giyim devi Marks & Spencer, İngiltere'de noel alışverişlerinin haftalar önce başladığını açıkladı. Ülkede fiyatların her geçen gün artması ve enflasyonun etkisini daha çok göstermesi sebebiyle halk alışveriş tercihlerini değiştirme yoluna gitti.

İngiltere medyasının haberlerine göre, ülke vatandaşları bu yıl yükselen enerji faturaları, yüksek konut kredileri, kiralar ve ayrıca rekor gıda enflasyonu ile darbe aldı ve birçoğu ay sonuna yetecek kadar nakit para tutamadı.

Tüketiciler nakit parayla alışveriş yapmak yerine kredi ya da kredi kartlarıyla alışveriş yaparak ödemelerini birkaç aylık periyoda yaymayı tercih etti.

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR EV DIŞINDA YEMEK YEMİYOR

Öte yandan İngiltere vatandaşları, restoran ziyaretlerini kısarak tasarruf yapma yoluna gitti ve evde yemek yemeye başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading