Yandex Metrica

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon!

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon!

Belçika polisi, terör örgütü PKK'nın sözde medya yapılanmasına yönelik büyük çaplı operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyon toplam 5 saat sürdü. Çok sayıda bilgisayar ve dökümana el konuldu.

Dünya

06.05.2024, 07:57

Belçika, terör örgütü PKK/YPG'nin propagandasını yapan Sterk Tv, Medya Haber TV kanallarına ait haber merkezi stüdyolarına gece yarısı operasyon düzenledi. Çok sayıda Belçika polisinin katılım gösterdiği operasyonda bazı bilgisayar ve dökümanlara el konuldu.

Körfez'de gemi battı! 1,4 milyon litre petrol denize aktı: Ekipler seferber edildi Körfez'de gemi battı! 1,4 milyon litre petrol denize aktı: Ekipler... Haberi Görüntüle

PKK'NIN SÖZDE MEDYA YAPILANMASINA OPERASYON

Denderleeuw Belediye Başkanı Jo Fonck, terör örgütü PKK'ya ait televizyonuna operasyon düzenlendiğini doğruladı. Terör örgütü destekçisi 150 kişilik grup, 25 Mart tarihinde Brüksel'de bulunan Avrupa Parlamentosu önünde polise saldırmıştı.

Ülkedeki şiddet olaylarına devam eden örgüt üyeleri, Liege'e bağlı nüfusunun büyük çoğunluğunun Türklerden oluştuğu Cherattle köyünde gece boyunca provokasyon yapmıştı.

Belçika Başbakanı Alexander De Crop, o, "PKK gibi, terör örgütü olarak sınıflandırılan bir örgüte sempati gösterisi yapmak ve provokasyonda bulunmak tolere edilemez." ifadesini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading