Yandex Metrica

First Class'ta bulunan köpek zor anlar yaşattı: Uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı!

First Class'ta bulunan köpek zor anlar yaşattı: Uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı!

Houston-Seattle arası sefer yapan United Airlines uçağında First Class'ta bulunan bir köpeğin uçağın koridoruna dışkı yapması üzerine uçak başka bir havalimanına acil iniş yapmak zorunda kaldı. 

Dünya

13.04.2024, 10:36

United Airlines'a ait olan uçak Houston-Seattle seferini düzenlerken First Class'ta bulunan bir yolcuya ait olan köpeğin koridora pislemesinin ardından uçak Dallas'a acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Olay sosyal medya sitesi Reddit'te gündem olduktan sonra United Airlines, olayın gerçek olduğunu doğruladı.

Reddit'te bulunan bir kullanıcı, personelin dışkıyı temizlemek için iki saatten daha fazla zaman harcadığını belirterek first class'ta bulunan tuvaletin kullanılamaz hale geldiğini aktardı. Bu süre zarfında uçaktaki yiyeceklerin bozulduğunu, yolculara yemek ikramında bulunulmadığını ifade etti.

Türkiye'nin uzay adımı savaşı hızlandırdı: Yörüngeye yeni roket Türkiye'nin uzay adımı savaşı hızlandırdı: Yörüngeye yeni roket Haberi Görüntüle

KOKUDAN DURULMUYORDU

Kullanıcı kokunun 'bir türlü geçmediğini' belirtti. İngiliz basını bu olayın uçakta bulunan bazı yolcuların iştaını kaçırmış olabileceğini yazdı. United Airlines ise bu olaydan sonra uçakta evcil kedi veya köpek ile seyahat etmeyi planlayan yolcuların uyması gereken kuralları tekrardan açıkladı.

Havayolu firması, resmi internet sitesi üzerinde uçuş sırasında rehber hayvanlar hariç tüm evcil hayvanların kapısı kapalı olacak şekilde taşıma çantalarında ve her zaman yolcuların koltuklarının altında kalması gerektiğini tekrardan vurguladı.

Kim Jong-Un'la ilgili olay iddia: Zevk takımı için her yıl 25 bakire kız seçiyor Kim Jong-Un'la ilgili olay iddia: Zevk takımı için her yıl... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI!

Geçtiğimiz haftalarda United Airlines firmasına ait bir uçuş sırasında şivava (Chihuahua) cinsi bir köpek, uçağın koltuklarına ve yere pisledikten sonra karmaşaya sebep olmuştu. 5 Şubat tarihinde Portland seferinde gerçekleşen olayda uçuşun çoğunda taşıma çantasının içinde bulunan köpeğin huysuzlanmasının ardından sahibi çantadan çıkardı.

Bahsi geçen olayda kabin görevlileri köpeğin dışkısını temizleyebilmiş, bu sayede acil inişe gerek kalmamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

1

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading