Yandex Metrica

Ermenistan ateşkesi ihlal ediyor

Ermenistan ateşkesi ihlal ediyor

Ermeni ordusu yine yeniden Laçın ve Kelbecer istikametinde Azerbaycan mevzilerine ateş açtı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Ermeni birliklerin püskürtüldüğünü, çatışmalarda bazı Ermeni askerlerin silahlarıyla ele geçirildiğini bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 22:01

Azerbaycan - Ermenistan sınırında gerilim artıyor. Ermeni ordusu sınırın Laçın ve Kelbecer istikametinde devam ettirdiği provokatif eylemlerine bir yenisini daha ekledi.

Ermeni güçler, sınırda bazı tepeleri ele geçirebilmek için Azerbaycan mevzilerine top atışı ile saldırdı. Saldırı sonucu 2 Azerbaycan askeri yaralandı.

ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN SALDIRILARA KARŞILIK VERDİ

Azerbaycan ordusu da saldırılara, karşı operasyon ile cevap verdi. Ermeni ordusuna ait çok sayıda teçhizat imha edildi. Bazı Ermeni askerler silahlarıyla ele geçirilerek, gözaltına alındı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı bölgede gerilimin devam ettiğini, kontrolün Azerbaycan ordusunda olduğunu bildirdi. Sınırdaki gerilimden Ermenistan yönetiminin sorumlu olduğu belirtildi.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan nükleer silah açıklaması: Hazırız! Haberi Görüntüle

ERMENİSTAN SAVUNMA BAKANI GÖREVDEN ALINDI

Ermenistan güçleri 2 gündür Kelbecer ve Laçın bölgesinde Azerbaycan toprakları içerisinde kalan bazı stratejik tepeleri ele geçirmek için saldırılarda düzenliyor.

Azerbaycan ordusunun aldığı önlemler sonucunda Ermeni birlikler püskürtülerek, geri çekilmek zorunda bırakılıyor.

Sınırda yaşanan gelişmeler üzerine Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, pazartesi günü Savunma Bakanı Arşak Karapetyan'ı görevden almış, yerine Başbakan yardımcısı Suren Papikyan'ı atamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading