Yandex Metrica

Elon Musk Twitter'ı resmen satın aldığını duyurdu

Elon Musk Twitter'ı resmen satın aldığını duyurdu

Son dakika haberleri... Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Twitter'ı resmen satın aldığını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:59

Son dakika haberleri... Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Twitter'ı resmen satın aldığını açıkladı.

Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı aldı Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı... Haberi Görüntüle

''DİYALOG FIRSATI KAYBEDİLDİ'

Basın açıklamasında Twitter'ı satın almamasının nedeni olarak düşüncelerin özgürce ifade edilebildiği bir ortam yaratmayı amaçladığını söyleyen Musk'ın açıklaması şu şekilde:

"Sevgili Twitter Reklamverenleri

Twitter'ı satın alma konusundaki motivasyonumu paylaşmak için açıklama yapmak istedim.

Twitter'ı neden satın aldığım ve reklamcılık hakkında ne düşündüğüm hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Çoğu yanlış çıktı.

Twitter'ı satın almamın nedeni, geniş bir inanç yelpazesinin şiddete başvurmadan sağlıklı bir şekilde tartışılabileceği ortak bir dijital kent meydanına sahip olmanın, uygarlığın geleceği için önemli olmasıdır.

Şu anda sosyal medyanın daha fazla nefret üreten ve toplumumuzu bölen aşırı sağ ve aşırı sol yankı odalarına ayrılması büyük bir tehlikedir.

Bitmek bilmeyen tıklama arayışında, geleneksel medyanın çoğu, parayı getirenin bu olduğuna inandıkları için, bu kutuplaşmış aşırı uçları körükledi ve besledi, ancak bunu yaparken diyalog fırsatı kaybedildi.

Bu yüzden Twitter'ı satın aldım.''

6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yapılacak 95 milyar dolarlık yardımı onayladı 6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail... Haberi Görüntüle

'HER ŞEYİN UYGULAMASI' NEDİR?

Elon Musk, Twitter’ı her şeyi kapsayan X uygulamasının temelini atmak için almak istediğini duyurmuştu. Peki X uygulaması nedir?

Musk’ın her şey uygulaması olarak nitelendirdiği X, kullanıcıların tüm işlerini tek bir yazılım üzerinden gerçekleştirmesine imkan tanıyacak. Musk’ın bahsettiği X uygulamasının nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve hangi alanları kapsayacağı henüz bilinmiyor. Musk, Twitter’ı satın aldığında X uygulaması sürecinin 3 ile 5 yıl arasında hızlanacağının altını çiziyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading