Yandex Metrica

Elon Musk Twitter'dan istifa etmek için şartını açıkladı: Gerizekalı birini arıyorum

Elon Musk Twitter'dan istifa etmek için şartını açıkladı: Gerizekalı birini arıyorum

Twitter'ın patronu Elon Musk, Twitter'da bir anket düzenlemiş ve anketten çıkan karara göre başkanlık görevinden istifa edeceğini duyurmuştu. Elon Musk, şimdi de yerine 'gerizekalı' birini bulur bulmaz istifa edeceğini açıkladı.

Dünya

03.03.2024, 20:16

Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından birbiri ardına tartışmalı kararlar alan ve sosyal medya sitesinde büyük bir dönüşüm başlatan iş insanı Elon Musk şimdi de  "Bu işi üstlenecek kadar gerizekalı birini bulur bulmaz CEO'luktan istifa edeceğim! Sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim" ifadesini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la da görüştük' ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı... Haberi Görüntüle

ANKETTEN İSTEDİĞİ SONUÇ ÇIKMADI

Elon Musk, pazar günü Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatmış ve çıkan sonucu kabul edeceğini bildirmişti.

Musk'ın anketinde 17 milyon 500 binden fazla kişi oy kullanmıştı. Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 57,5'i Musk'ın ayrılması, 42,5'i ise devam etmesi yönünde tercihini ortaya koymuştu.

ABD basınında ise Elon Musk'ın aktif olarak yeni bir Twitter CEO'su aradığına dair haberler çıkmıştı.

İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek Haberi Görüntüle

PARALI ÜYELER ANKETE OY VERECEK

Sonuçları beğenmeyen Elon Musk sessizliğini bozdu. Twitter CEO'su bundan sonra önemli konularda sadece Twitter Blue üyelerinin oy kullanabileceği bir sistem geliştireceklerini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading