Yandex Metrica

Elon Musk Rusların hedefi mi oldu? Ölüm tweeti attı sosyal medya yıkıldı: Elon Musk'ı yedirmeyiz

Elon Musk Rusların hedefi mi oldu? Ölüm tweeti attı sosyal medya yıkıldı: Elon Musk'ı yedirmeyiz

Dünyanın en zengin iş insanı, milyarder Elon Musk bu sefer ölüm tweetiyle gündemde. Gece saatlerinde "Gizemli bir şekilde ölürsem, sizi tanımak güzeldi" şeklinde bir paylaşım yapan Musk, hayranlarını korkuttu. Peki, Elon Musk, Starlink uyduları nedeniyle Rusların hedefi mi oldu?

Dünya

27.01.2024, 10:11

Zaman zaman sosyal medya çıkışlarıyla dünya gündemine oturan milyarder Elon Musk, bu sefer de gece saatlerinde paylaştığı "gizemli ölüm" tweetiyle gündemde.

44 milyar dolar ödeyerek satın aldığı Twitter'da bir paylaşım yapan Elon Musk, "Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi" ifadesini kullandı ve dikkatleri üzerine çekti.

Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem an! Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'YA STARLİNK UYDU DESTEĞİ VERMİŞTİ

75 gündür devam eden Rusya- Ukrayna savaşında Kiev yönetimine verdiği destekle bilinen Musk, Ukrayna ordusuna sağladığı iletişim desteğiyle adeta savaşın seyrini değiştiren isimlerin başında gelmişti.

Paylaşımı görenler önce bu ifadelere hiçbir anlam veremezken, Musk'ın saatler içinde attığı diğer mesajları görenler dünyaca ünlü ismin Ukrayna'ya verdiği savaş desteği nedeniyle Rusya tarafından tehdit edildiğini öğrendi.

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

İSTİHBARAT BİLGİLERİNİ PAYLAŞTI 

Musk tehdit edildiğine dair istihbarat bilgilerini paylaşırken, attığı tweet'lerde şu ifadeler yer aldı; "Ukrayna 36. Deniz Tugayı Komutanı General Dmitry'nin verdiği bilgilere göre, Elon Musk, Ukrayna-Rusya savaşı için gönderdiği uydular nedeniyle Rus ordusunun hedefi haline geldi.

Satellite uyduları sayesinde Azov taburuna askeri iletişim desteği sunan Musk, Rus güçleri tarafından ortadan kaldırılması gereken bir hedef haline geldi. General yaptığı açıklamaların devamında ise, Rus güçlerinin ne olursa olsun bu desteği Elon Musk'a ödeteceğini aktardı.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

ANNESİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Maye Musk oğlunun mesajını retweetleyerek "Bu komik değil" dedi. Bunun üzerine Elon Musk annesine verdiği cevapta "Özür dilerim yaşamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Hayranları ise "Elon Musk'ı yedirmeyeceğiz" diyerek ünlü milyardere destek mesajı yağdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading