Yandex Metrica

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı

Barbar İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki Tufan mahallesine hava saldırısı düzenledi. Sivil katliam kameralara yansırken çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Dünya

02.05.2024, 19:15

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliam yapan katil İsrail, saldırılarında sivilleri hedef almaya devam ediyor. 

Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı: 30 yıl hapsi isteniyor Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu ata tecavüz ederken suçüstü... Haberi Görüntüle

ORTADOĞU'DA GERİLİM HAD SAFHADA

Geçen hafta İran-İsrail gerilimi ile zirveye ulaşan Ortadoğu gerilimi adeta savaşın bütün bölgeye yayıldığını doğruladı.

Tarihinden ilk kez İsrail'e doğrudan saldıran Tahran yönetimi saldırıda yüzlerce füze ve intihar dronu kullandı. 

Ayrıca İran yönetimi İsrail'in kendilerine saldırmaması durumunda bir başka saldırı gerçekleştirmeyeceklerini ifade etti.

Bu saldırı ile birlikte ABD, İsrail'e yönelik bir yardım paketi açıkladı. İsrail'e 26.4 milyar dolarlık bir yardım ayıran Washington, bu paranın 9 milyar dolarını ise Gazze'ye aktarılmasına karar verdi.

İsmail Heniyye açıkladı: Hamas heyeti İsrail'le yürütülen ateşkes görüşmelerini tamamlamak üzere Mısır'a gidiyor İsmail Heniyye açıkladı: Hamas heyeti İsrail'le yürütülen ateşkes görüşmelerini tamamlamak... Haberi Görüntüle

ABD YARDIMI GAZZELİLERE BOMBA OLARAK YAĞDI

ABD'den aldığı tam destek ile soykırımına hız veren İsrail Gazze'nin güneyindeki Refah'a büyük bir hava saldırısı düzenledi.Sosyal medyada dolaşan görüntüler saldırının sivillere yönelik yapıldığını ortaya koydu.

Çok sayıda yaralının olduğu bildirilirken saldırıda can kaybına dair henüz bir bilgi verilmedi ve İsrail ordusu da konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. 

İsrail kanadı daha önce defalarca sivillere yönelik bombardımanda bulundu ve bu saldırıları sık sık inkar etti. Filistinli gazeteciler ise saldırının Refah'taki Tufan Mahallesine yapıldığını belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading