Yandex Metrica

Dünya ayağa kalktı! Herkes mezardan saçı çıkan adamın gizemini konuşuyor

Dünya ayağa kalktı! Herkes mezardan saçı çıkan adamın gizemini konuşuyor

Son dakika haberlerine göre... ABD'de bir vatandaş tarafından ürküten bir görüntü çekildi. Mezarlıkta dışarı sarkan saçı çeken Joel Morrison isimli adam, saçın neden dışarı çıktığını merak ettiğini ve yetkililerin konuyla ilgilenmesi talep edildi.

Dünya

23.01.2024, 17:59

Son dakika haberlerine göre... Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde ikamet eden Joel Morrison, Sacramento'daki Saint Joseph Katolik Mezarlığı'nı ziyaret ettiği sırada ürkütücü bir olay meydana geldi. Morrison, bir mezardan dışarı doğru sarkan saçı video kayda aldı. Adamın videoyu çekerken büyük panik yaşadığı görülürken, Tik- Tok'ta paylaşılan bu görüntü büyük bir tartışmayı da beraberinde yaşandı.

Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Haberi Görüntüle

"GÖMÜLDÜKTEN SONRA CANLANMIŞ OLABİLİR"

Bazı TikTok kullanıcıları, adımın öldü sanılarak gömülme ihtimalinin çok güçlü olduğunu ve taşı kaldırmaya çalışırken saçının bir kısmının dışarıda kalmış olabileceğini belirtti. Bazı TikTok kullanıcıları da mezarda iki kişinin olabileceğini ve bu nedenle gömülme işlemi sırasında böyle bir hatanın yapılma ihtimali olduğunu yazdı. Joel Morrison isimli adam da konunun araştırılmasını talebinde bulunurken, mezardaki gizemli adam saçı merak yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading