Yandex Metrica

Dehşet görüntüler! Ruslar belediye başkanını kaçırdı sivillere ateş açtı

Dehşet görüntüler! Ruslar belediye başkanını kaçırdı sivillere ateş açtı

Bir aydan bu yana Ukrayna'ya saldıran Rus ordusu, ele geçirdikleri Slavutiç kentinin belediye başkanını kaçırdı, kendilerini protesto eden sivillere ise ateş açtı.

Dünya

23.01.2024, 19:02

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyon bir aydan beri devam ediyor. Savaşta her iki taraf da ağır kayıplar verirken ateşkein ne zaman ilan edileceği merak konusu. Ukrayna'nın birçok kentini kuşatan Rus güçlerinin hedefinde bu kez Slavutiç şehir var. Ruslar, Ukrayna'nın Slavutiç kenti belediye başkanını kaçırdı, sivillere ateş açtı. Kiev Bölgesel Askeri İdaresi Başkanı Aleksander Pavlyuk, Rus ordusunun şehir hastanesini de ele geçirdiğini belirtti.

Kent sakinlerinin işgali protesto için sokağa çıktığını anlatan Pavlyuk, hastane önünde toplananların büyük Ukrayna bayrağı açtığını ve Rusya aleyhine slogan attığını kaydetti.

Husiler'den ABD ve İsrail'e tehdit: 'Operasyonlar Hint Okyanusu’na kadar genişleyecek' Husiler'den ABD ve İsrail'e tehdit: 'Operasyonlar Hint Okyanusu’na kadar genişleyecek' Haberi Görüntüle

SİVİLLERE ATEŞ AÇILDI

Pavlyuk, Rus güçlerin kalabalığı dağıtmak için üzerlerine ses bombası attığını ve havaya ateş açtığını bildirdi.

Rus askerleri, Slavutiç belediye başkanı ile halkı dağıtması için görüşme yapıyor.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

BELEDİYE BAŞKANI KAÇIRILDI

İnsanların dağılmadığını ve protestolarını sürdürdüğünü ifade eden Pavlyuk, Slavutiç Belediye Başkanı Yuriy Fomiçev'in Rus güçlerce kaçırıldığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading