Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi Katar sokaklarını bayram yerine çevirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi Katar sokaklarını bayram yerine çevirdi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara zaferi ile sonuçlanan ikinci turun ardından Dünya'nın bir çok yerindeki Türkler Erdoğan'ın seçim zaferini kutlarken Katar'da Al Jaber Kuleleri,Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve Türk bayrağıyla ışıklandırıldı.

Dünya

23.01.2024, 20:57

Katar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısı kutlandı. Katarlılar, Türk bayraklarıyla başkent Doha'nın Katara Kültür Köyü'nde bir araya geldi.

Burada sevinç gösterilerinde bulunan Katarlılar, seçim zaferi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek sloganları attı.

6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yapılacak 95 milyar dolarlık yardımı onayladı 6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN FOTOĞRAFI İLE IŞIKLANDIRILDI

Katar'ın sembol yapılarından Al Jaber Kuleleri, Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundaki seçim başarısından dolayı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve Türk bayrağıyla ışıklandırıldı. Başkent Doha'daki kulelerin önüne fotoğraf çektirmek için gelen Katarlılar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading