Yandex Metrica

Çin basınından Türkiye'nin savunma sanayisine büyük övgü: Benzerlerinin çok üstünde

Çin basınından Türkiye'nin savunma sanayisine büyük övgü: Benzerlerinin çok üstünde

Almanlardan sonra Çin basınından Türk savunma sanayiine büyük övgü geldi. Çin’in önde gelen gazetelerinden People's Daily, Milli Muharip Uçak'a geniş yer verdi. Orta ve kısa menzilli havadan havaya füze taşıyabilen uçak, Güney Kore ve Hindistan'ın geliştirdiği benzer nitelikteki uçaklardan üstün bulundu.

Dünya

23.01.2024, 20:17

Türkiye'nin güçlenen savunma sanayisi Almanlardan sonra bu kez Çin basınını mest etti. Çin’in önde gelen gazetelerinden People's Daily, özellikle Milli Muharip Uçak'a geniş yer ayırdı.

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE, MUHAREBE SİSTEMİ OLUŞTURMAYI İSTİYOR''

Ülkenin önde gelen gazetelerinden People's Daily, Türkiye’nin yeni nesil savaş uçağı projesini kaleme alırken şu ifadelere yer verdi; ''Türkiye’nin beşinci nesil savaş uçağı görücüye çıktı. Türkiye beşinci nesil savaş uçağı ve SİHA kombinasyonuyla hem insanlı hem de insansız bir hava muharebe sistemi oluşturmayı istiyor."

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

BENZER NİTELİKTEKİ UÇAKLARDAN ÜSTÜN

Orta ve kısa menzilli havadan havaya füze taşıyabilen Milli Muharip Uçak, Güney Kore ve Hindistan’ın geliştirdiği benzer nitelikteki uçaklardan üstün bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Haniye'nin görüşmesi dünya medyasında: Türkiye'nin pozisyonu öne çıkarıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Haniye'nin görüşmesi dünya medyasında: Türkiye'nin pozisyonu öne çıkarıldı Haberi Görüntüle

HANGARDAN ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Öte yandan Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip Uçak, yoğun şekilde hangardan çıkış törenine hazırlanıyor. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Milli Muharip Uçak'ımızı motor çalıştırarak 'roll-out'a (hangardan çıkış) hazırladık. Bundan sonra tören için Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan gün bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading