Yandex Metrica

Çevreci aktivistlerden Kral 3. Charles’ın bal mumu heykeline saldırı

Çevreci aktivistlerden Kral 3. Charles’ın bal mumu heykeline saldırı

İngiltere'nin başkenti Londra'da iklim aktivistleri Madame Tussauds Müzesinde bulunan Kral 3. Charles'ın balmumu heykeline pasta fırlattı.

Dünya

23.01.2024, 19:58

İngiltere'nin başkenti Londra’daki bal mumu heykel müzesi Madame Tussauds'ya giren iki çevreci aktivist, ziyaretçilerin uyarılarına rağmen Kral 3. Charles heykelinin yüzüne çikolatalı kek fırlattı.

Just Stop Oil çevreci grubunun iki üyesi yaptıkları açıklamada ''Buradayız çünkü özgürlüklerimizi ve haklarımızı korumak istiyoruz çünkü yeşili ve hepimizin mirası bu güzel toprağı korumak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Rüşvet skandalı: Savunma Bakan Yardımcısı gözaltına alındı Rüşvet skandalı: Savunma Bakan Yardımcısı gözaltına alındı Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Aktivistlerin Kral 3. Charles heykeline kek fırlattıkları anlara ilişkin görüntüler, sosyal medya platformlarında yayınlandı.

Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Gazze'deki hastanelerde enerji her an tükenebilir: Jeneratörler durma noktasına geldi Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE YAPILDI

Bu tarz eylemler ile gündeme gelen çevreci grubun üyeleri daha önce Dartford Köprüsü’nü kapatmış ve Van Gogh tablosuna çorba fırlatmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading