Yandex Metrica

Burger King'ten skandal karar! Alkol satışı yapılacak

Burger King'ten skandal karar! Alkol satışı yapılacak

ABD merkezli fastfood devi Burger King, skandal bir karara imza attı. Rusya'nın Vnukovo Havalimanı'nda bulunan Burger King şubesi şarap satışına hazırlanıyor.

Dünya

26.02.2024, 21:36

Burger King, Rusya'da bulunan şubeleri için skandal bir karara imza attı. Burger King'in Vnukovo Havalimanı'nda bulunan şubesinde artık şarap satılacağı bildirildi. 

Oda TV'nin haberine göre, Burger King Rusya İletişim Direktörü Ivan Şestov, deneme amaçlı böyle bir karar aldıklarını ve sadece kaliteli Rus şaraplarını servis etmeyi düşündüklerini söyledi. Şestov, uygulamanın devamına müşterilerin reaksiyonuna göre karar vereceklerini belirtti.

Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a iki ay süre tanıdı Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a... Haberi Görüntüle

TEDİRGİNLİK YAŞAYAN YOLCULAR İÇİN SATILACAK 

Pazarlama direktörü Aleksandr Sısoyev, Burger King açısından havaalanında şarap servis etme fikrinin makul bir fikir olduğu görüşünde. Sısoyev'e göre, uçuştan önce tedirginlik yaşayan yolcuların favori içeceklerinden biri şarap.

Business FM'in görüşüne başvurduğu Paris turist rehberi Natalya Savisko, Fransa'da fast food restoranlarında şarap servis edildiğini hiç görmediğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading