Yandex Metrica

Buça kasabı Yarbay Azatbek Omurbekov katliam yapmadan önce kilisede kutsanmış

Buça kasabı Yarbay Azatbek Omurbekov katliam yapmadan önce kilisede kutsanmış

Kiev istihbarat kaynakları, bölgeyi işgal eden Tugayı'nın komutanı Yarbay Azatbek Omurbekov'u baş şüpheli olarak belirledi. Azatbek Omurbekov'un işgale katılmadan önce kilise tarafından kutsandığı görüntüler ortaya çıktı.

Dünya

23.01.2024, 19:05

Rusya-Ukrayna savaşı tüm hızıyla sürüyor. Tüm dünyayı derinden sarsan görüntülerin ortaya çıktığı Buça kentindeki katliamın baş şüphelisinin 64. Motorlu Piyade Tugayı'nın komutanı Yarbay Azatbek Omurbekov olduğu duyuruldu.

BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak durulmalı BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak... Haberi Görüntüle

''RUS BİRLİKLERİ VAHİŞECE VURDU''

Buça belediye başkanı Anatoly Fedoruk, bizzat kendisinin birçok kişinin yargısız şekilde infaz edilişine tanık olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı; "Birçok olay gördüm. Kiev'e doğru kaçmaya çalışan üç sivil araç vardı ve Rus birlikleri onları vahşice vurdu. Bir başka olayda hamile kadının kocası çığlıklar atarak eşini vurmamaları için yalvardı ancak Rus askerleri dinlemedi."

İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm Haberi Görüntüle

TOPLU MEZARDA 300 CESET

Ukrayna insan hakları yetkilisi de, Buça'daki kilisenin bahçesinde ortaya çıkarılan toplu mezarda 150 ila 300 ceset olabileceğini aktardı.

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

KADINLARA VE ÇOCUKLARA TECAVÜZ EMRİ VERDİ

The Times gazetesi, Yarbay Azatbek Omurbekov'un silahsız sivilleri 'tamamıyle zalimce' öldürme emri verdiğini yazdı. Rus Yarbay ayrıca kadınlara ve çocuklara tecavüz emri de verdi.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

KİLİSİDE KUTSANMIŞ

Ortodoks Kilisesi tarafından kutsanan Rus komutanın tüm kişisel bilgileri de ifşa oldu. Yarbay Azatbek Omurbekov'un telefon numarası, ev adresi ve e-mail adresi internette yayınlandı. Aralık 2021'de kilisede kutsandığı fotoğrafları bulunan Yarbay Omurbekov, Ukrayna işgaline katılmak için Rusya'nın en doğusundaki Khabarovsk'dan yola çıktı. İşgale giderken de kilise tarafından kutsandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading