Yandex Metrica

Biden'dan karizmayı çizdiren gaf! Yardımcısı Harris bile şaşırdı

Biden'dan karizmayı çizdiren gaf! Yardımcısı Harris bile şaşırdı

ABD Başkanı Joe Biden, 'Birliğin Durumu' konuşmasında yanlışlıkla "Ukrayna halkı" yerine "İran halkı" dedi. Yardımcısı Harris, Biden'ın gafı karşısında dondu kaldı.

Dünya

23.01.2024, 18:54

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonu nedeniyle ABD'nin hava sahasını tüm Rus uçaklarına kapattığını duyurdu. Biden, Rusya'ya yaptırımları açıklarken salonda alkış tufanı koptu.

Putin'in Ukrayna savaşında Rusya'nın daha zayıflarken dünyanın daha da güçlendiğine dikkat çeken Biden, dünyanın Ukrayna'ya destek için birleştiğini dile getirdi.

Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Haberi Görüntüle

UKRAYNA YERİNE 'İRAN' DEDİ

Joe Biden, konuşmasında "Ukraynalılar" yerine "İranlılar" ifadesini kullanarak "Milletlerimiz arasında derin bağlar kuran Sayın Ukraynalı Amerikanlar, sizinleyiz. Putin, Kiev'i tanklarla kuşatabilir ancak İran halkının kalbini ve ruhunu asla kazanamayacak." ifadelerini kullandı.

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

HARRİS DE ŞAŞIRDI

Biden'ın bu gafı sosyal medyada çok konuşuldu. Biden'ın karizmasını çizdiren gafın ardından ABD Başkanının yardımcısı Kamala Harris şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar kameralara yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading