Yandex Metrica

Avrupa Erdoğan düşmanlığında yarışıyor! İngiliz ve Fransızlardan sonra Avusturya basını da Erdoğan'ı hedef aldı

Avrupa Erdoğan düşmanlığında yarışıyor! İngiliz ve Fransızlardan sonra Avusturya basını da Erdoğan'ı hedef aldı

Batı medyası Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlığını her fırsatta gösteriyor. İngiliz The Economist ve Fransız L'Express ve Le Point dergisinden sonra Avusturya Profil dergisi de Erdoğan'ı hedef aldı.

Dünya

28.02.2024, 12:11

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine adım adım yol alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batılı medyanın bir numaralı hedefi haline geldi.

Erdoğan karşıtı ve düşmanı ilk yayını İngiliz The Economist dergisi "Erdoğan gitmeli" manşetiyle yaptı. Hemen sonrasında ise Fransız L'Express ve Le Point "Erdoğan'ın kaos riski" ve "Savaş tehdidi ve Batı nefreti" başlığıyla çıktı.

Bu 3 skandalların ardından ise bir haber de Avusturya'da geldi.

The Jerusalem Post'tan yalanlama: İran'a düzenlenen saldırıyı İsrail gerçekleştirmedi! The Jerusalem Post'tan yalanlama: İran'a düzenlenen saldırıyı İsrail gerçekleştirmedi! Haberi Görüntüle

SEÇİME AZ BİR ZAMAN KALA HAREKETE GEÇTİLER

The Economist dergisi büyük puntolarla '2023'ün en önemli seçimi' manşeti yer alan kapakta, ayrıca 'Erdoğan Gitmeli' ve 'Demokrasiyi Kurtarın' gibi skandal ifadeler kullanıldı.

.

'Türkiye ve demokrasinin geleceği' alt başlığını tercih eden The Economist, daha önce bildirdiği gibi seçimin bıçak sırtında olduğu yorumunu yaparken The Economist'in bu kapağı Türkiye'de büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları konuya ilişkin çok sayıda paylaşım yaptı.

Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur attılar! Dubaili zenginlerin yeni aktivitesi: Su basan yollarda jet skiyle tur... Haberi Görüntüle

FRANSIZLAR DA BOŞ DURMADI

Bu gelişmeler yaşanırken The Economist'in yanı sıra Fransız Le Point ve L'Express dergileri de bugünkü kapaklarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıdı.

L'Express kapağında ise "Erdoğan'ın kaos riski... Türkiye: Tüm tehlikelerin seçimi" ifadelerine yer verirken Başkan Erdoğan'In Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile olan ilişkiler ve anlaşmalarına da kapakta yer ayırdı..

Yine Fransız dergisi Le Point kapağına Başkan Erdoğan'ı taşıyarak "Savaş tehditleri, yayılmacılık, Batı nefreti…" ifadelerini kullandı ve Erdoğan'ı "Diğer bir Putin" olarak değerlendirdi..

Bu gelişmeler sonrası Avusturya Profil Dergisi "Sonunda Erdoğan'dan kurtuluyor muyuz?" başlığı ile çıktı..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading