Yandex Metrica

The Jerusalem Post'tan yalanlama: İran'a düzenlenen saldırıyı İsrail gerçekleştirmedi!

The Jerusalem Post'tan yalanlama: İran'a düzenlenen saldırıyı İsrail gerçekleştirmedi!

İsrail'in önde gelen basın kuruluşlarından olan The Jerusalem Post, İran topraklarına düzenlenen füze saldırısını yalanladı. Reuters haber ajansına konuşan İranlı yetkilinin İsfahan'da duyulan patlamaların İran'ın hava savunma sistemlerinin devreye girmesi sonucu meydana geldiğini belirtirken, İran'a yönelik herhangi bir füze saldırısı gerçekleştirilmediğini belirtti.  

Dünya

28.04.2024, 15:51

The Jerusalem Post'ta yer alan habere göre, İranlı bir yetkili Reuters haber ajansına konuştu. Haberde İranlı yetkilinin, İsrail topraklarından İran'a yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmediği belirtildi.

İsfahan'da duyulan patlama seslerinin, İran'ın hava savunma sistemlerinin arızadan kaynaklı olarak devreye girmesi sonucunda meydana geldiği iddia edildi. İranlı yetkili, İran'a yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmediğini vurguladı.

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

İSFAHAN'A HERHANGİ BİR HAVA SALDIRISI OLMADI

İran Ulusal Uzay Merkezi Sözcüsü Hossein Dalirian, İsrail'in İran topraklarına füze saldırısı gerçekleştirdiği hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabı X üzerinden yanıt verdi.

Dalirian, ''Şu ana kadar sınır dışından İsfahan'a veya ülkenin diğer bölgelerine herhangi bir hava saldırısı olmadı. Sadece başarısız ve aşağılayıcı bir quadcopter uçurma girişiminde bulundular ve quadcopter'lar da düşürüldü.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading