Yandex Metrica

Avrupa'da enerji krizi büyüyor! Almanya için uyarı: İç karışıklık çıkabilir

Avrupa'da enerji krizi büyüyor! Almanya için uyarı: İç karışıklık çıkabilir

 Almanya’da bu kez iç karışıklık uyarısı yapıldı. Alman Brandenburg Eyaleti Anayasayı Koruma Teşkilatı Başkanı, zor geçmesi beklenen kış mevsiminde aşırılıkçıların enerji krizini bahane ederek isyan çıkarabileceği uyarısında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 19:38

Almanya'da güvenlik yetkilileri, aşırılık yanlılarının ülkede artan gıda ve gaz fiyatlarının halkta yol açtığı endişeleri istismar edeceği uyarısında bulundu.

Özgürlük filosu yola çıkıyor: İsrail ablukasını ABD'li albay kıracak! 5.500 tonluk yardım ile Gazze'ye... Özgürlük filosu yola çıkıyor: İsrail ablukasını ABD'li albay kıracak! 5.500... Haberi Görüntüle

ALMANYA İÇ İSTİHBARAT UYARDI 

Brandenburg Eyaleti Anayasayı Koruma Teşkilatı (İç istihbarat servisi) Başkanı Jörg Müller, Welt gazetesine yaptığı açıklamada, aşırılık yanlılarının, halkın enerji krizinden ve fiyatların artmasından çok etkilenmesini ümit ettiklerini, böylelikle halkta oluşacak güvensizliği devlete karşı propaganda yapmak için kullanmak istediklerini belirtti.

Filistin'den Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı: İsrail'in soykırım suçları görüşülecek Filistin'den Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı: İsrail'in soykırım suçları görüşülecek Haberi Görüntüle

"ÖFKELİ BİR KIŞ BİZİ BEKLİYOR"

"Aşırılık yanlıları, Almanya'da öfkeli bir kışı hayal ediyor." ifadesini kullanan Müller, bu faaliyetleri dikkatli şekilde takip ettiklerini bildirdi.

Almanya İçişleri Bakanı Nanzey Faeser de "demokrasi düşmanlarının felaket, korku ve yok olma fantezilerini yaymak için krizleri kötüye kullanmayı beklediğini", aşırılık çevrelerinin şu anda halkı harekete geçirebilecek konular aradığını belirtti.

Faeser, "Daha önce koronavirüs gösterilerinde olduğu gibi aşırı sağcıları ve diğer çeşitli çevreleri birbirine bağlayan demokrasiyi küçümseme ve devletimizi sarsma girişimi gibi şeyler ortak payda olmaya devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Haberi Görüntüle

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

POLİS YENİ GÖSTERİLER KARŞI HAZIRLIKLI 

İçişleri Bakanı Faeser, polisin olası yeni gösterilere hazırlıklı olduğunu ifade etti.

Kuzey Ren Vestfalya İçişleri Bakanı Herbert Reul, Telegram gibi sosyal medya kanallarından enflasyon, enerji ve Ukrayna'daki savaşla ilgili içeriklerin yoğun şekilde paylaşıldığını gözlemledikleri bilgisini verdi.

Gazetenin haberinde, Almanya İçişleri Bakanlığının, fiyat artışlarının çok fazla insanı etkilemesi ve sonbaharda yeni bir Kovid-19 dalgası yaşanması durumunda radikalleşme potansiyelinin bulunduğu ve salgın sırasındaki gibi aşırı sokak gösterileri düzenlenebileceği uyarısı yaptığına işaret edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading