Yandex Metrica

Asıl hedef Pelosi'ymiş! Eşi saldırıya uğramıştı

Asıl hedef Pelosi'ymiş! Eşi saldırıya uğramıştı

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin 82 yaşındaki eşi Paul Pelosi, San Francisco'daki evinde uğradığı saldırı sonucu yaralanırken olayla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Saldırganın "Nancy nerede?" diye bağırdığı ve asıl hedefinin Nancy Pelosi olduğu öne sürüldü.

Dünya

23.01.2024, 20:00

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin 82 yaşındaki eşi Paul Pelosi'nin San Francisco'daki evinde saldırıya uğramasıyla sarsıldı. Ancak olayın ardından ortaya atılan bir iddia gündemi salladı.

Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Pentagon ateşle oynuyor: Nükleer saldırı uçakları İncirlik'e indi! Haberi Görüntüle

"NANCY NEREDE?" DİYE BAĞIRMIŞ

ABD basınında yer alan bilgiye göre, saldırganın saldırıyı "hedef gözeterek" yaptığı ve eve girdikten sonra Paul Pelosi'ye "Nancy nerede?" diye bağırdığı bildirildi.
ABD Kongre Polisi ise Nancy Pelosi'nin saldırının meydana geldiği sırada başkent Washington DC'de olduğu ve yanında korumalarının bulunduğunu duyurdu.

Amerikalı öğrenciler ne istiyor? Kelebek etkisi yaratan protestoların çıkış sebeni ne? Amerikalı öğrenciler ne istiyor? Kelebek etkisi yaratan protestoların çıkış sebeni... Haberi Görüntüle

İFADESİ BEKLENİYOR

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi, San Francisco'daki evinde saldırıya uğramış, Pelosi hastaneye kaldırılırken, saldırganın da gözaltına alındığı bildirilmişti.
İddialar karşısında saldırganın vereceği ifade merakla beklenmeye başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading