Yandex Metrica

Apple'dan Elon Musk'a tehdit! Twitter App Store'dan kaldırılabilir

Apple'dan Elon Musk'a tehdit! Twitter App Store'dan kaldırılabilir

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, Apple'ın kendisini uygulamayı App Store'dan silmekle tehdit ettiğini iddia etti. Musk, daha sonra Apple'ı sansürcülükle suçladı.

Dünya

23.01.2024, 20:07

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra önce birçok çalışanı işten çıkarmış daha sonra mavi tik uygulamasıyla ilgili değişiklikler yapacağını duyurmuştu. Bazı hesapları tek tek askıya alan Musk, yaptığı anket sonucunda gelecek hafta bazı hesapların yeniden açılacağını söylemişti.

Aldığı kararlarla bazı kullanıcıların ve reklam verenlerin tepkisini çeken Musk, hamlelerine devam ediyor. Ünlü iş insanı, Apple'ı hedef aldı ve şirketin Twitter'da reklam vermeyi neredeyse durdurduğunu söyledi.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

"İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN NEFRET EDİYORLAR"

Apple'ın CEO'su Tim Cook'u etkileyleyen Musk, "Amerika'da ifade özgürlüğünden nefret mi ediyorlar? Neler oluyor?" ifadelerini kullandı. Musk daha sonra "Apple başka kimi sansürledi? Müşterilerini etkileyen tüm sansür eylemlerini yayınlamalıdır." dedi. 

Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor: Bir ulus topyekün yok oluyor! Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor:... Haberi Görüntüle

TWİTTER APP STORE'DAN KALDIRILACAK MI?

İş insanı, birkaç saat önce yaptığı paylaşımda ise Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiği ancak nedenini söylemediğini belirtti. 

Peş peşe paylaşımlarına devam eden Musk, "İfade özgürlüğünün bastırılmasına ilişkin Twitter dosyaları yakında Twitter'ın kendisinde yayınlanacak. Kamuoyu gerçekte ne olduğunu bilmeyi hak ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading