Yandex Metrica

ABD'nin eski başkanı Trump yeni kitabını duyurdu! Dünya liderlerinden kendisine gelen mektupları yayınlayacak

ABD'nin eski başkanı Trump yeni kitabını duyurdu! Dünya liderlerinden kendisine gelen mektupları yayınlayacak

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, başkanlık yaptığı dönemde kendisine gelen mektupları kitaplaştırarak yayınlayacağını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 20:33

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, aralarında Kim Jong-un, Prenses Diana ve Hillary Clinton'ın da aralarında olduğu bir dizi dünya liderinin, ünlü, sporcu ve iş adamından gelen çok sayıda mektubu yayınlamak için hazırlıklara başladığını bildirdi. 

Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın etti: Ya istifa ya darbe Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın... Haberi Görüntüle

KİTAPLAŞTIRIP YAYINLAYACAK 

Perşembe günü sosyal medya hesabından açıklama yapan Trump, yeni çıkacak kitabını duyurdu. 

İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü Haberi Görüntüle

PEK ÇOK HARİKA İNSANDAN MEKTUP ALDIK 

Trump gazetecilere verdiği demeçte şu sözlere yer verdi: 

Size karşı dürüst olmak gerekirse, pek çok harika insandan ve o kadar da büyük olmayan insanlardan çok sayıda harika mektup aldık.

Diğer yandan, Oprah Winfrey, Michael Jackson, golf efsanesi Arnold Palmer ve Clinton ailesi gibi büyük isimlerden gelen 150 kadar mektuba ek olarak kitapta "orijinal yorum" yer alacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading