Yandex Metrica

ABD eski elçisi: Rusya, Libya üzerinde siyasi, ekonomik ve askeri kontrol istiyor

ABD eski elçisi: Rusya, Libya üzerinde siyasi, ekonomik ve askeri kontrol istiyor

ABD'nin Libya eski elçisi Jonathan Winer, Rusya'nın Libya üzerinde askeri, siyasi ve ekonomik kontrol elde etmeye çalıştığını söyledi ve Libyalı siyasileri seçim yapmaya çağırdı.

Dünya

23.01.2024, 19:50

Libya Observer'ın haberine göre ABD'nin Libya eski elçisi Jonathan Winer basın açıklamasında, Libyalı siyasi liderleri halklarına hizmet için rekabet etmeye ve ardından onları kimin temsil edeceğini seçme hakkı vermeye çağırdı.

ABD Libya eski elçisi Jonathan Winer

Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Haberi Görüntüle

'LİBYA'NIN İSTİKRARI TÜM AKDENİZ'E YANSIR'

ABD'li diplomat, tüm ülkelerin Libya'da çıkarları olduğunu ve bazı ülkelerin bu çıkarlarıyla çeliştiği için istikrar istemediğini belirterek, Libya'nın istikrarının tüm Akdeniz ülkelerine olumlu yansıyacağını vurguladı.

Katil İsrail'den Hamas yetkililerine suikast Katil İsrail'den Hamas yetkililerine suikast Haberi Görüntüle

'RUSYA LİBYA'YI KONTROL ETMEYE ÇALIŞIYOR'

Rusya'yı Libya'yı siyasi, ekonomik ve askeri düzeyde kontrol etmeye çalışmakla suçlayan Winerr, tüm tarafları Libya egemenliğini pekiştirmeye, yüksek petrol fiyatlarından yararlanmaya ve petrol sektörünü siyasi mücadeleden kurtarmaya çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading