Yandex Metrica

ABD Başkan Yardımcısı Harris'ten Japonya açıklaması! İttifakımız Hint-Pasifik'in köşe taşıdır'

ABD Başkan Yardımcısı Harris'ten Japonya açıklaması! İttifakımız Hint-Pasifik'in köşe taşıdır'

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Japonya ve ABD arasındaki ittifakın Hint-Pasifik için bir köşe taşı olduğunu belirtti.

Dünya

23.01.2024, 19:51

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, temmuzda uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'ın eski Başbakanı Abe Şinzo için yarın düzenlenecek törene katılmak üzere geldiği başkent Tokyo'da Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile görüştü. 

istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an meselesi! istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an... Haberi Görüntüle

ABD-JAPONYA İLİŞKİLERİ HİNT-PASİFİK'İN KÖŞE TAŞIDIR 

Başkentteki Akasaka Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede Harris, ABD-Japonya ilişkilerine yönelik "ABD ve Japonya arasındaki ittifak, Hint-Pasifik bölgesinde refah, istikrar ve barışı birleştirdiğine inandığımız şeyin köşe taşıdır" sözlerine yer verdi. 

Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Haberi Görüntüle

ABE İKİ ÜLKE ARASINDAKİ BAĞLARI GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORDU 

Japonya Başbakanı Kişida da görüşmede Abe'nin iki ülke arasındaki bağları güçlendirmek için ruhunu ve kalbini ortaya koyduğunu dile getirerek "Onun tutkularını taşımanın benim görevim olduğunu hissediyorum" ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Japonya'nın en uzun süreli başbakanı (2012-2020) unvanına sahip Abe, temmuzda uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmişti.

Abe, savaştan sonra devlet töreniyle onurlandırılan ikinci başbakan olacak ve tören, yarın başkent Tokyo'da geniş katılımla düzenlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading