Yandex Metrica

40'tan fazla Rus uçağını yok etmişti! 'Kiev Hayaleti' it dalaşı sırasında öldürüldü

40'tan fazla Rus uçağını yok etmişti! 'Kiev Hayaleti' it dalaşı sırasında öldürüldü

Ukrayna'da Rus işgaline karşı direnişte sembol isimlerden biri olan ve 40'tan fazla Rus uçağını düşürdüğü iddia edilen 'Kiev Hayaleti' lakaplı savaş uçağı pilotu, Stepan Tarabaklka'nın hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 19:12

Rus ordusunun işgaline karşı direnişte sembollerden biri olan ve 40'tan fazla Rus uçağı düşürdüğü iddia edilen 'Kiev'in Hayaleti' lakaplı savaş uçağının öldüğü açıklandı. 

Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Haberi Görüntüle

ÖLÜM HABERİ DOĞRULANDI

İngiltere merkezli The Times'a konuşan Ukraynalı kaynaklar, savaş pilotunun kimliğini açıklarken ölüm haberini de doğruladı. 

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den kalıcı barış için iki devletli çözüm mesajı: Türkiye ile hemfikiriz Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den kalıcı barış için iki devletli çözüm mesajı:... Haberi Görüntüle

13 MART GÜNÜ JETİ VURULDU

29 yaşında olduğu açıklanan Kiev Hayaleti'nin ismi de açıklandı. Binbaşı olan Stepan Tarabalka'nın 13 Mart günü Ruslarla girdiği it dalaşı sırasında MİG-29 jetinin vurulması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Haberi Görüntüle

BİR ÇOCUK BABASIYDI 

Alınan bilgiye göre Tarabalka bir çocuk babasıydı. 

Ukraynalı kaynaklar; pilotun kask ve gözlüklerinin Londra'da yakın zamanda yapılacak bir müzayedeyle satışa çıkartılacağını kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading