Yandex Metrica

Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı?

Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2024'ün ateşli atmosferinde, adrenalin doruklarda! Düello oyununda kıran kırana bir mücadele yaşanıyor, her an heyecanı tavan yapıyor. İzleyiciler ekrana kilitlenmiş durumda, takımların en güçlü yarışmacıları arasındaki çekişmeyi nefesler tutarak izliyorlar. Peki, Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı?

Gündem

16.05.2024, 16:22

Survivor All Star 2024, 1 Ocak'ta başlayıp izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her biri nefes kesen oyunlarla dolu olan bu yarışmada, özellikle Düello oyunu büyük bir merak konusu haline geldi. Kimin kazanacağı, hangi takımın üstünlük sağlayacağı izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bu heyecan dolu yarışma, izleyicileri ekrana bağlayarak adrenalini doruklara çıkar. Peki, Düello oyununu kazanan kim Survivor 2024? 1 Mayıs Çarşamba Survivor düello oyununu kim kazandı?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: Kadın tutuklulara 'Anneler Günü' müjdesi! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu: Kadın tutuklulara 'Anneler Günü' müjdesi! Haberi Görüntüle

İLK ADAY YASİN

Mavi takım yarışmacıları, haftanın ilk eleme adayını belirlemek üzere eleme konseyine katıldılar. Eleme potasında yer alacak ilk isim, 4 oy alarak Yasin oldu. Bu sonuçla birlikte takımda gergin bir atmosfer oluştu ve gelecek elemeyle ilgili endişeler arttı.

Survivor'da kaptanlık ve dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu? Yeni mavi ve kırmızı takım oyuncuları Survivor'da kaptanlık ve dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu? Yeni mavi... Haberi Görüntüle

SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takım, haftanın kapanış mücadelesinde dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından hüzünlü bir atmosferde konsey topladı. Yarışmacılar, adadan ayrılmasını istedikleri isimleri belirlemek için oylarını kullandılar. Oylama sonucunda Hilmi Cem 3 oy, Sercan 4 oy ve Özgür ise 1 oy aldı. Bu sonuçla, Survivor'da 4. ve son eleme adayı olarak Sercan belirlendi. 

Survivor ne zaman bitecek 2024? Survivor All Star finali ne zaman, hangi gün? Survivor ne zaman bitecek 2024? Survivor All Star finali ne... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor'da eleme adayları belirlendi. Mavi takımın üzüntüyle dokunulmazlığı kaybetmesi sonucu haftanın ikinci eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. Ardından, Kırmızı takımdan yapılan seçimle Yunus Emre haftanın üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Son olarak, Kırmızı takımın haftanın son eleme adayını belirlemesiyle 4. ve son aday Sercan oldu. 

Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak mı? Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak... Haberi Görüntüle

DÜELLO OYUNUNU KAZANAN KİM SURVİVOR 2024?

1 Mayıs Çarşamba günü Survivor 2024'te düello oyunu heyecanı yaşanacak. Bu akşam saat 20.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölüm ile düelloda hangi yarışmacının kazandığı belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading