Yandex Metrica

Sitede Ara

DMM'den Schengen açıklaması: 'Terör örgütlerinin manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz'

DMM'den Schengen açıklaması: 'Terör örgütlerinin manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz'

DMM, bazı sosyal medya hesaplarından yayılan "Hükümet, Schengen vizesinin verilmesini engelliyor" iddiasını yalanladı. Yapılan açıklamada paylaşımların FETÖ'nün manipilasyon amaçlı kullandığı hesaplardan yayıldığı belirtilirken bu tür iddialara itibar edilmemesi istendi.

Gündem

02.05.2024, 15:34

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), manipülasyon içeren bir iddiayı daha yalanladı. FETÖ'nün manipülasyon amacıyla kullandığı bazı sosyal medya hesapları "Hükümet, döviz çıkışını engellemek için Türk vatandaşlarına Schengen vizesinin verilmesini engelliyor." şeklinde iddiada bulunmuştu.

19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre tatil mi? 19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre... Haberi Görüntüle

"MANİPÜLASYON KAMPANYALARINA İTİBAR ETMEYİNİZ"

Bu iddianın doğru olmadığı ve manipülatif amaçlı olarak yayıldığını belirten DMM, vize başvurularındaki yoğunluk nedeniyle ileri tarihlere sarkıtılan randevularla ilgili sorunun aşılması için büyükelçiliklerin çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı. Randevuların ileri tarihlere verilmesiyle ilgili, "başvuruların kapatıldığı" veya "engellendiği" yönündeki iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu ifade edilen açıklamada "Terör örgütlerinin manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading