Yandex Metrica

Dilan Polat'ın kızı kim, adı ne? Dilan Polat'ın kızı Ali Yerlikaya'dan ne istedi?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, sosyal medya hesabından Ali Yerlikaya'ya seslendi. Peki Dilan Polat'ın kızı Ali Yerlikaya'dan ne istedi? Dilan Polat VE Engin Polat'a kaç yıl ceza verildi?

Gündem

28.04.2024, 16:47

Aylardır Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat, Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı tutukladı.

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına atanan isim belli oldu Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına atanan isim... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN KIZI KİM?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızları Nilda Polat sosyal medya hesabından Ali Yerlikaya'ya mesaj yolladı. Nilda Polat, "Bahsedildiği gibi kara para yok, bahis yok. Neden annem ve babam 4,5 aydır içeride. Kardeşim sürekli ağlıyor, benim de psikolojim bozuldu artık." dedi.

Erdoğan - Miçotakis görüşmesinde ince detay! Trabzonsporlu Bartholomeos davet edildi Erdoğan - Miçotakis görüşmesinde ince detay! Trabzonsporlu Bartholomeos davet edildi Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'IN KIZI ALİ YERLİKAYA'DAN NE İSTEDİ?

Sözlerine devam eden Nilda Polat, "Diyecek bir şey bulamıyorum, oyalıyorum sürekli başka şeylerle. Dayanamıyoruz artık, yani lütfen süreci biraz daha hızlandırabilir misiniz? Bizi suçsuz yere annesiz babasız bıraktınız, suçları olmadığı halde. Bir şey ortaya çıkmamış tamamıyla. Niye hala içerdeler, anlamıyorum. Size burda demek istediğim tek bir şey var, ben annemi çok özledim ve onu çok seviyorum" dedi.

Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2 çıktı mı? Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Nilda Polar videonun devamında kamerayı kardeşine döndürdü, ""Allahım inşallah onlar çıksın. Ben onları çok çok özledim. Onlara sarılmak istiyorum " diyerek dua etti. Dilan Polat'ın bir kız, bir erkek iki çocuğu vardır.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading