Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kandil'le al gülüm ver gülüm

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi. Erdoğan, ''Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor. Şahsi kariyerleri için bölücü örgüğtün uzantılarıyla DEM'lenmeyi tercih ettiler. Gittiler Kandil, güdümünde siyaset yapanlarla al gülüm ver gülüm pazarlığa girdiler. 31 Martta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar." dedi.

Gündem

25.02.2024, 17:44

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi miting mesaisine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü durağı Afyonkarahisr oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Afyonkarahisar, bize rekor oy ile destek olduğunuz için size şükranlarımı sunuyorum. Burası yaradana bir can borcum var diyerek milletimizin bekası için borcunu ödemiş bir şehir. Afyonkarahisar için ne söylesek eksik kalır. 38 gün sonra bir kez daha çok krtik tercihlerde bulunacağız. Önümüzde 31 Mart seçimleri var, çok çalışacağız. Afyonkarahisar'ın bu seçimde de yeni bir destanla farkını göstereceğine inanıyorum.

19 mayıs Bugün Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? EGO otobüs, metro (toplu taşıma) bugün bedava mı? 19 mayıs Bugün Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? EGO otobüs, metro... Haberi Görüntüle

''TERÖRİSTLERİN BAŞINI BİRLİKTE EZDİK''

Milli mücadeleyi nasıl Cumhuriyetimizle taçlandırdıysak birer yıl arayla yapılan seçimlerle Türkiye Yüzyılı'nın başladığını müjdeliyoruz. Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü gerçek belediyecilikle yapalım. Güçlü desteğini hep yanımızda hissettik. Önümüze çıkarılan engelleri sizlerle aştık. Demokrasimizi vesayetçilere karşı birlikte koruduk. Emperyalistlerin oyunlarını sizlerle bozduk. Teröristlerin başını birlikte ezdik.

Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı sağolsun Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı... Haberi Görüntüle

''GERÇEK BELEDİYECİLİK PROGRAMI İLE KARŞINIZA ÇIKIYORUZ''

Önümüzde yerel seçimler var. Yine çok kritik tercihlerde bulunacağız. Afyon yine tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanacak. Demokrasimizi vesayetçilere karşı birlikte koruduk. Gerçek belediyecilik programı ile karşınıza çıkıyoruz. Vatandaşlarımızın tamamının hayatına dokunan hizmetler bizim vazgeçilmezlerimiz olacaktır. Türkiye Yüzyılı bayrağını siyasi, ekonomik, askeri her alanda yükseltirken, şehirlerimizin de buna ayak uydurmasını sağlayacağız. 

Alimler Birliği'nden Erdoğan'ın Gazze tutumuna övgü: 'Sultan Abdülhamid'i hatırlatıyor' Alimler Birliği'nden Erdoğan'ın Gazze tutumuna övgü: 'Sultan Abdülhamid'i hatırlatıyor' Haberi Görüntüle

''KANDİL'LE AL GÜLÜM VER GÜLÜM PAZARLIĞA GİRDİLER''

Muhalefetin ne tecrübesi ne eseri var. Ellerini yüzlerine bulaştırmadan aday bile belirleyemediler. Allah bunlara akıl fikir versin. Dün baştacı etttiklerini bugün yerin dibine sokuyorlar. Milletin değerlerinden o kadar kopuklar ki yapay zeka ile aday çıkarıyorlarmış, bunlardan Türkiye'ye hayır gelmez. Milleti hafife almanın ne demek olduğunu sandıklar açılınca bir kez daha görecekler. Şahsi kariyerleri için bölücü örgtün uzantılarıyla DEM'lenmeyi tercih ettiler. Gittiler Kandil, güdümünde siyaset yapanlarla al gülüm ver gülüm pazarlığa girdiler. 31 Martta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar.

Gibi dizisi Gökçe kimdir? İlkkan'ın sevgilisi Gökçe rolünü kim oynuyor? Gibi dizisi Gökçe kimdir? İlkkan'ın sevgilisi Gökçe rolünü kim oynuyor? Haberi Görüntüle

''BELEDİYECİLİK HESAP KİTAP İŞİDİR''

Seçim meydanı er meydanıdır. Adayları değerlendirirken sadece boyuna posuna bakmaz. Şehirlere nasıl performans sergileyeceğinin hesabını yapar. Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazılarına insan şaşıp kalıyor. Zübük siyasetçi tiplerini gördü Türkiye. Belediyede imkanlar bellidir. En ideal hizmet planlamasını yaparsınız. Bize oy verenlerle birlikte siyasi tercihi farklı olan vatandaşlarımızın da beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Kuşatıcı, kucaklayıcı vizyoner adaylar belirlemeye dikkat ettik. Milletimizin de adaylarımızı bağrına basacağına inanıyoruz. Belediyecilik hesap kitap işidir. Bütçesi imkanları bellidir. Hizmet planlamasını buna göre yaparsanız her konuda atıp tutan adayları kendi halinde bırakın. Projesi olan belediyeleri bakanlıklarımız üzerinden destekleriz.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine girecek Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine... Haberi Görüntüle

KAAN MESAJI: YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Biz işimize odaklanıyoruz. Türk savunma sanayinin guru günlerinde birini yaşadık. Milli muharip uçağımız ilk uçuşunu bu sabah başarı ile gerçekleştirdi. Türkiye, kendi 5. nesil savaş uçağını üretme yolunda çok kritik bir eşiği daha geride bıraktı. Yaparsa AK Parti yapar. Şu gördüğünüz KAAN, F-16 gibi. Yapamazlar demişlerdi. Kalorifer peteğine benziyor diyenlere rağmen KAAN bugün göklerle buluştu. Yaptık ama yapmaya devam edeceğiz. İnsansız araçları, Kızılelma'yı yaptık. Daha neler yapacağız. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun diyorum. Önümüzdeki dönem savunma sanayiinde milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. 

19 Mayıs Bursa ücretsiz konserler | Bursa'da kim, hangi şarkıcı konser verecek? 19 Mayıs Bursa ücretsiz konserler | Bursa'da kim, hangi şarkıcı... Haberi Görüntüle

AFYONKARAHİSAR'A YAPILAN YATIRIMLAR

Sosyal yardımlarda Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza toplam 5 milyar lira kaynak aktarıldı. Afyonkarahisar'da TOKİ eliyle 10 bin 456 konutu tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 139 milyar lira tutarındaki yatırımları hatırlatayım. 11 bin 200 kişi kapasiteli yurt binaları yaptık. Sosyal yardımlarda 5 milyar lira tutarında kaynak aktardık. 53 adet sağlık tesisi yaptık. Pek çok yol projemiz var. Gar binasını restore ettik. YHT hattı yapımı devam ediyor. Afyonkarahisar- Ankara arası bir buçuk saate düşecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading