Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! GençKart uygulaması hayata geçirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! GençKart uygulaması hayata geçirildi

Resmi Gazetede, gençlerin Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze, tiyatro,ören, konser yerlerindeki sanatsal etkinliklerinden Gençkart projesi ile ücretsiz olarak yararlanabilmelerine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı yayımlandı.

Gündem

14.03.2024, 22:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Eylül 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından sesleniş konuşmasında 18 yaşına giren gençlere 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere GençKart vereceklerini açıklamıştı.

Bu karta sahip tüm gençler; müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler. Zaman içinde uygulama kapsamında gençlere sunulan imkanlar daha da genişletilecek.

Öğretmen mülakatları nasıl olacak? Her adaya bir kod verilecek sınavlar kayda alınacak Öğretmen mülakatları nasıl olacak? Her adaya bir kod verilecek sınavlar... Haberi Görüntüle

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

"GençKart" ile sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. GençKart sahipleri sanatsal etkinliklerden ücretsiz veya indirimli faydalanabilecek.

Boeing 763 uçağı hangi ülkenin? Boeing 763 ve Boeing 767 arasındaki farklar neler? Boeing 763 uçağı hangi ülkenin? Boeing 763 ve Boeing 767... Haberi Görüntüle

HANGİ ETKİNLİKLERDEN YARARLANILACAK?

İlgili karar kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığının "GençKart" isimli kültür ve sanat projesi kapsamında gençler, Bakanlığa bağlı müze ve ören yerleriyle Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğü ve İstanbul Atatürk Kültür Merkezi İşletme Müdürlüğünün sanat etkinliklerinden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading