Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'nin ortağı DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan'a özgürlük çağrısı

CHP'nin ortağı DEM Parti'den teröristbaşı Öcalan'a özgürlük çağrısı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Diyarbakır Silvan'da PKK terör örgütü elebaşı Öcalan'ın propagandasını yaptı. Tülay Hatimoğulları, bebek katili Abdullah Öcalan için özgürlük çağrısında bulunurken "Tecrit kaldırılsın. Sayın Öcalan özgürlüğüne derhal kavuşmalıdır" ifadelerini kullandı.

Politika

05.03.2024, 10:21

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile "kent uzlaşısı" adı altında ittifak kuran CHP'nin ortakları, teröristbaşı Öcalan için özgürlük çağrısı yaptı.

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere az bir süre kaldı. 31  Mart için geri sayım sürüyor. Adaylar seçmenle buluşup vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin Diyarbakır'ın Silvan, Bismil ve Çınar ilçelerinde düzenlediği halk buluşmalarına katılırken skandal sözler sarf etti.

Türk siyasetinde yumuşuma kaos simsarlarını rahatsız etti! Fondaş Birgün'den PKK kanalında kutuplaşma çağrısı! Türk siyasetinde yumuşuma kaos simsarlarını rahatsız etti! Fondaş Birgün'den PKK... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞI ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI

Diyarbakır'da düzenlenen mitingde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bebek katili Abdullah Öcalan için özgürlük çağrısında bulunurken "Tecrit kaldırılsın. Sayın Öcalan özgürlüğüne derhal kavuşmalıdır" ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

PKK'NIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin havadan ve karadan düzenlediği başarılı operasyonlar sonucu öldürülen terör örgütü üyelerinin de arkadaşları olduğunu dile getiren Hatimoğlulları, "Bizler Sevelerin, Pakizelerin, Sakinelerin arkadaşıyız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Haberi Görüntüle

''KÜRT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ''

Sözlerine devam eden Hatimoğulları, "Seçimleri Silvanlıların desteğiyle kazanacağız. Bütün mücadelemiz Kürt sorununun barışçıl ve demokratik yöntemlerle çözülmesi. Kürt, Laz, Arap ve Çerkez'in ana diliyle eğitim görebilmesi için mücadele veriyoruz." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading