Yandex Metrica

CHP'li vekilin odasında bulunan parayla ilgili yeni gelişme: TBMM Başkanlığı harekete geçti

CHP'li vekilin odasında bulunan parayla ilgili yeni gelişme: TBMM Başkanlığı harekete geçti

TBMM Genel Sekreterliği, bir CHP milletvekilinin odasında para dolu poşet bulunduğu iddiasının araştırılması için çalışma başlattı.

Gündem

17.03.2024, 00:02

TBMM'de CHP milletvekillerinden birinin odasında bir poşetin içinde 250 bin dolar bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu paranın CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba'ya ait olduğu iddiaları üzerine Ağbaba bir açıklama yapmış ve iddiayı yalanlamıştı. Ağbaba, iddiaların araştırılması, kamera görüntülerinin incelenmesi için Meclis Başkanlığına dilekçe vereceğini belirtmişti. Para dolu poşetin CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun'un odasında bulunduğu iddiaları üzerine ise Torun, bu iddiaları yalanlayarak TBMM'de gereklli incelemelerin yapılmasını talep etmişti. 

Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

TBMM HAREKETE GEÇTİ

TBMM Başkanlığına verilen dilekçeler sonucu harekete geçen başkanlık, TBMM Genel Sekreterliği aracılığıyla çalışma başlattı. Araştırmalar sonucunda sır perdesinin aralanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading