Yandex Metrica

CHP'de liste kavgası! Tekme tokat birbirlerine girdile

Artvin’in Hopa ilçesinde CHP İl Genel Meclisi aday listesi tartışmaya neden oldu. Tartışma bir süre sonra tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Gündem

06.03.2024, 22:52

Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. 1 Ocak günü işlemeye başlayan yerel seçim takviminde, bir eşik daha aşıldı. Partilerin aday listelerini teslim süresi, dün saat 17.00’de sona erdi ancak Artvin'in Hopa ilçesinde CHP'nin seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle çıkan arbede kavgaya dönüştü.

Son dakika... İran yardım istedi! Türkiye harekete geçti: Akıncı İran Cumhurbaşkanı için havalandı Son dakika... İran yardım istedi! Türkiye harekete geçti: Akıncı İran... Haberi Görüntüle

LİSTE TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay Cumhuriyet Meydanı’nda yaşandı. ddiaya göre CHP'nin İl Genel Meclisi üyeliği listesine bir grup partili itiraz etti. İtiraz ardından tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüştü. Sokağa taşan kavgada yumruklu arbede anları, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Polis ve çevredekiler araya girerek kavgayı güçlükle ayırdı.

İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz gidebilir! İnternetten maç izlemek isteyenler dikkat etsin: Tek tıkla tüm birikiminiz... Haberi Görüntüle

"BU SALDIRIYI KINIYORUZ"

CHP Hopa İlçe Belediye Başkan Adayı Utku Cihan, partisinin ilçe örgütü, il genel meclisi üye ve adaylarına sözlü ve fiziki saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Yaşananları kınayan ve bu işin peşini bırakmayacaklarını belirten Utku Cihan, “Hopa’da birileri gelerek tehditler savurmuş, sonrasında da meclis üyesi adaylarımıza yumruklu saldırıda bulunulmuştur. Biz Hopa’da barış içerisinde, kardeşçe bir seçim süreci yürütmeye çalışıyoruz. Kimsenin bizi provoke etmesine izin vermeyeceğiz. Hangi görüşten olursa olsun hep birlikte Hopa için iyi şeyler yapmak için birlikte hareket edeceğiz. Bugün burada olduğu gibi bizi kimsenin provoke etmesine izin vermeyeceğiz. Meclis üyelerine yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.'' dedi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya... Haberi Görüntüle

"BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

''Bundan sonra Hopa'da bu tür olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız.'' diyen Utku Cihan, ''İlgili kişilerle ilgili hukuki süreçleri hızlıca başlatacağız. Bunun görüntü kayıtları elimizde. Cumhuriyet Halk Partisi'nin hem yönetim kurulu üyelerine hem meclis üyesi adaylarına bugün burada bir saldırı gerçekleşmiştir. Bu saldırı organizedir. Telefonla insanlar çağırılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır. Bu işin peşini bırakmayacağız. Önümüzdeki süreci huzurla hep birlikte yürüteceğiz. Bu tür provokasyonlara gelmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading