Yandex Metrica

Cezaevi fenomeni Dilan Polat paylaşımlarına devam ediyor! Sosyal medya kullancıları ''hapiste bile paylaşım derdinde'' diyerek tepki gösterdi!

Cezaevi fenomeni Dilan Polat paylaşımlarına devam ediyor! Sosyal medya kullancıları ''hapiste bile paylaşım derdinde'' diyerek tepki gösterdi!

Cezaevi'nde tutuklu Dilan Polat 14 Şubat günü eşi Engin Polat ile birlikte çekmiş olduğu pozları paylaşarak eşiin sevgililer gününü kutladı. O paylaşımı sonrası takipçileri Polat'a tepki gösterdi. 

Yaşam

18.03.2024, 10:42

İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemen düşmeyen lüks hayatını takipçilerine sunan Dilan Polat 5 Kasım'da vergi kaçırma ve kara para aklama suçlarından eşi Engin Polat kız kardeşi ve erkek kardeşleriyle birlikte tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti. 

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Ahmet Tatlıses'in o paylaşımındaki açıklama olay yarattı! İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Ahmet Tatlıses'in... Haberi Görüntüle

POLAT ÇİFTİNİN VUKUATLARI BİTMİYOR

Polat çiftinin avukatları aracılığıyla ve sosyal medya aracılığıyla meraklılarını habersiz koymuyor. Sık sık magazin dünyasının da gündemine düşen Dilan Polat ve vukuatlarına bir yenisi daha eklendi.

YouTube reklamlarını tarihe gömüyor: YouTube reklamlarını tarihe gömüyor: "İleriye Atla" özelliği kesintisiz seyir zevki... Haberi Görüntüle

11 GÜN HASTANEDE KALMIŞTI

Yılbaşı gecesi rahatsızlanmış ve 11 gün boyunca hastanede kaldığı öğrenilen Dilan Polat'ın psikolojik rahatsızlığı olduğu ve tedavi gördüğü açıklanmıştı.

Bir aydır sosyal medyada yoktu! Manken Tuğba Özay dönüşünü nefes kesen bikinili pozuyla duyurdu Bir aydır sosyal medyada yoktu! Manken Tuğba Özay dönüşünü nefes... Haberi Görüntüle

SEVGİLİLER GÜNÜNDE PAYLAŞIM YAPTI

Son olarak ise Dilan Polat, eşi Engin Polat ile el ele tutuştukları pozlarını 14 Şubat sevgililer gününnde instagram hesabından paylaşması tepkilere neden oldu.

Daha sonra ise Polat ikinci bir hikaye paylaşarak eşi ve çocuklarıyla verdiği pozları da ekledi.

Victoria's Secret melekleri yeniden kanatlandı! Altı yıl aradan sonra ikonik yürüyüşleriyle modeller yeniden podyumda! Victoria's Secret melekleri yeniden kanatlandı! Altı yıl aradan sonra ikonik... Haberi Görüntüle

TEPKİ YAĞDI

''Seni Seviyorum'' notu ile paylaşımda bulunana Polat'a bazı kullanıcılar, "Cezaevinde bile paylaşım derdinde", "Ne gerek var şimdi buna" yorumu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading