Yandex Metrica

Borussia Dortmund'un yıldızı Trabzonspor'a önerildi

Savunmaya takviye yapmak isteyen Trabzonspor'a, Borussia Dortmund ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki Mats Hummels, önerildi.

Spor

06.04.2024, 14:10

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden harekete geçen Trabzonspor'da, kadroya yapılacak stoper takviyesi için dünyaca ünlü bir isim gündeme geldi.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mats Hummels, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi.

Son dakika... Her şey ilk yarıda oldu: Karadeniz derbisinde kazanan Samsunspor! Son dakika... Her şey ilk yarıda oldu: Karadeniz derbisinde kazanan... Haberi Görüntüle

REUS DA GÜNDEME GELDİ

35 yaşındaki futbolcunun tecrübesine vurgu yapılırken, uygun maliyetle anlaşmanın sağlanabileceği belirtildi. Yine kulislerde konuşulana göre; Borussia Dortmund'un 34 yaşındaki Alman 10 numarası Marco Reus'un ismi de gündeme geldi.

Başakşehir, Hatayspor'u ateşe attı: Mersin'deki karşılaşmada 3 gol var Başakşehir, Hatayspor'u ateşe attı: Mersin'deki karşılaşmada 3 gol var Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI, NURİ ŞAHİN'E DANIŞACAK

Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı, sezon sonunda serbest kalacak iki oyuncu için değerlendirmeyi yapacak. Tecrübeli çalıştırıcı, Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin ile fikir alışverişi yaptıktan sonra kararını verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading