Yandex Metrica

Bodrumspor-Eyüpspor maçında ortalık karıştı: Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastanelik oldu

Son dakika haberleri... Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Bodrumspor Eyüpspor maçında ortalık karıştı. Faul kararı sonrası Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir çıldırdı ve kırmızı kart gördü. Arda Turan'a bir cisim isabet etti. Uğur Demirok'un gözüne madde geldi ve oyuncu çılgına döndü. Maç 10 dakika durakladı.

Gündem

16.04.2024, 07:46

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK - Eyüpspor karşı karşıya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta gergin anlar yaşandı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçta Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, müsabakanın 44. dakikasında yaşanan bir poziyonda faul itirazında bulundu.

Deneyimli teknik adam daha sonrasında hakem Gürcan Hasova tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu uyarı: AKOM tarih verdi Meteoroloji'den 13 il için sarı kodlu uyarı: AKOM tarih verdi Haberi Görüntüle

UĞUR DEMİROK HASTANELİK OLDU

Yaşanan bu olayın devamında Bodrumspor tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Sahaya atılan yabancı maddeler Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın ayağına, yedek futbolcu Uğur Demirok'un ise yüzüne isabet etti. Uğur Demirok, saha içindeki tedavisinin ardından ayağa kalktı ve tribünlere tepki gösterdi. Zor sakinleşen futbolcu, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

BAŞKANLAR SAHAYA İNDİ

Bodrum'da oynanan ve çekişmeli geçen maçta yaşananların ardından müsabaka 10 dakika durdu. Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya inmek zorunda kaldı. İki başkan da Bodrumlu taraftarları sakinleştirdi.








Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading