Yandex Metrica

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?

Whatsapp, 9:55 sıralarında başlayan erişim sıkıntılarının ardından yaklaşık 2 saat süreyle kapalı kaldı. 2 milyar kullanıcıya sahip uygulama tekrar erişilebilir hale geldi.

Teknoloji

28.01.2024, 23:05

Dünya çapında 2 milyar kişinin kullandığı WhatsApp yaklaşık 2 saatlik bir erişim kesintisinin ardından tekrar erişilebilir bir hale geldi.

WhatsApp uygulamasına 25 Ekim saat 09:55 sıralarından itibaren erişim sorunu yaşanmaya başladı. 

Kullanıcılar gruplara mesaj göndermek ve almakta sorunla karşılaştıklarını  belirtiyorlar. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

WhatsApp'ın çatı şirketi Meta, WhatsApp'da yaşanan sorunun mümkün olduğunca hızlı bir şekilde giderilmeye çalışıldığını açıkladı.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA

Sorun ile ilgili olarak Türki'yeden ilk açıklama ise Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan geldi. Sayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading