Yandex Metrica

Ünlü twitch yayıncısı Pqueen canlı yayında ifşa oldu, bütün mahremi yayınlandı!

Ünlü twitch yayıncısı Pqueen canlı yayında ifşa oldu, bütün mahremi yayınlandı!

Twitch'te sular durulmuyor. Twitch Bit skandalının ardından ünlü yayıncı Pqueen'in tüm bilgileri canlı yayında ifşa edildi. Diğer yandan Ferit 'wtcN' Karakaya ve Burak Güngör bilgileri ifşa olan diğer yayıncılar olarak öne çıkıyor.

Teknoloji

24.04.2024, 07:07

Dün popüler canlı yayın platformu Twitch'te pes dedirten bir olay yaşandı. Twitch üzerinde açtığı canlı yayın sırasında Pelin "Pqueen" Baynazoğlu saldırıya uğradı. Kimliği bilinmeyen bir kişi, Pqueen'in canlı yayında olduğu sırada Bit bağışı yaparak Pqueen'in ev adresi ve telefon numarası gibi kişisel bilgilerini binlerce kişinin izlediği canlı yayında paylaştı.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ YAYINCI SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Canlı yayında bilgilerinin ifşa olmasının ardından Pqueen, "Şimdi hiç üşenmeyeceğim avukatıma yazacağım ve sana bir şey söyleyeyim mi istediğiniz kadar ağlayın, yalvarın, zırlayın, kendinizi yırtın, istediğinizi yapın. Bulunmaz mı zannediyorsun? Çektiğin karta kadar bulunacak. Şimdi ben bunu Twitch'e şu anda şikayet etsem mesela, ne olacak? Siz kimsiniz be? Ben sizin o çalıştığınız görüştüğünüz karaktersizlere benzemem haberiniz olsun hepinizin. Kiminle uğraşıyorsunuz ya?" şeklindeki paylaşımıyla yaşanılanlara tepki gösterdi.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

BURAK GÜNGÖR KENDİ BİLGİLERİNİN PAYLAŞILDIĞINI DOĞRULADI

Tehdit edilen başka bir isim ise YouTube üzerinde 1.8 milyon aboneye sahip olan Burak Güngör oldu. Burak Güngör'ün Twitter'dan yaptığı açıklamada "Özelden @feritkw ile benim TC kimlik numaralarımızı, adres bilgilerimizi, doğum tarihlerimiz atıyorlar şu an. Bu verilere bu adamlar nerden erişti?" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading