Yandex Metrica

Twitter'dan 'mavi' tık sorununa yeni çözüm! Resmi etiket geliyor

Twitter'dan 'mavi' tık sorununa yeni çözüm! Resmi etiket geliyor

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'dan 'mavi' tık sorununa yeni çözüm geldi. Bundan böyle Twitter’a 'Resmi' etiket geliyor.

Teknoloji

23.01.2024, 20:02

Elon Musk tarafından 44 milyar dolara satın alınan sosyal medeya devi Twitter'da yeni bir gelişme yaşandı. Yapılacak olan değişiklikle birlikte resmi hesaplara ayrı etiket gelecek.

Sosyal medya devi Twitter, Blue hizmetini satın alan kullanıcıların profilinde “Resmi” (Official) etiketine yer vereceğini açıkladı. Blue kullanıcıları mavi tik alsalar bile nitelikleri karşılamadıkları sürece ‘Resmi’ etiketine sahip olamayacaklar. 

Twitter’ın ürün yönetimi direktörü Esther Crawford, konuyla ilgili açıklama yaptı. Crawford, sosyal medya şirketinin bu yeni doğrulama özelliğini belirli hesaplara sunacağını bildirdi. Mavi tike sahip hesaplar, doğrulandıklarını belirtmek için “Resmi” etiketine sahip olacak.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

KİMLER "RESMİ" ETİKET ALABİLECEK?

Peki kimler 'resmi' etiket sahibi olabilecek? Esther Crawford, yeni statünün sadece 'hükümet hesaplarına, ticari şirketlere, iş ortaklarına, büyük medya kuruluşlarına, yayıncılara ve bazı tanınmış kişilere' verileceğini duyurdu.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

MAVİ TIK'I OLANLAR ÜCRET ÖDEYECEK

Bilindiği üzere Elon Musk, kısa bir süre önce 'Mavi tik' yani onaylanmış/doğrulanmış hesaplardan 8 dolar ücret alınacağını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading