Yandex Metrica

Twitter'a yeni özellik geldi: Artık gerçek onaylı hesapları sahte hesaplardan ayırmak mümkün! İşte o özellik

Twitter'a yeni özellik geldi: Artık gerçek onaylı hesapları sahte hesaplardan ayırmak mümkün! İşte o özellik

Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter'da, yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de mavi tik imgesi ile ilgili bir gelişme yaşandı. Mavi tiklerin sadece Twitter Blue abonelerine özel olmasıyla, onaylı hesaplar konusunda karışıklık yaşanan Twitter'da bu karmaşaya yönelik yeni bir çözüm geldi. 

Teknoloji

23.01.2024, 20:59

2022'nin Eylül ayında Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, pek çok değişikliğe imza attı. Bunların en başında da mavi tik yer alıyor. 

Mavi tik, artık sadece Twitter Blue abonelerine verilen bir rozet haline geldi. Bu durum, gerçek onaylı hesaplarla; parayla mavi tik alan hesapları ayırt etmeyi daha da zor hale getirmişti. Ancak bugün bu duruma bir çözüm geldi.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

MAVİ TİK ALINAN TARİH GÖRÜLEBİLİYOR

Twitter'da artık bir hesabın ilk onaylandığı tarih hesap sayfasında gözüküyor. Bir hesabın ne zamandan beri onaylı olduğunu öğrenmek isteyenlerin, o hesabın sayfasına girmeleri ve mavi tik rozetine tıklaması gerekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading