Yandex Metrica

Tüm dünyayı etkisi altına almıştı! Chat GPT'nin üst versiyonu geliyor! Artık bunları da yapıyor

Tüm dünyayı etkisi altına almıştı! Chat GPT'nin üst versiyonu geliyor! Artık bunları da yapıyor

Yapay zeka üreticisi OpenAI en iyi ürününü geçtiğimiz Salı yayınladı. GPT-4 adlı yeni nesil dil modeli, ChatGPT adıyla dünyaya adını duyuran yapay zekanın ilerisinde bir teknoloji olarak öne çıktı. İşte yapay zekanın yapabileceği şeyler...

Teknoloji

05.04.2024, 01:13

OpenAI, yeni dil modeli olan GPT-4’ü tanıttı. Yeni yapay zekâ modeli, önceki versiyonu olan GPT-3.5’e göre bazı çok önemli geliştirmeler aldı.

Mevcut hatalarından arındırılan yapay zekâ artık görsel girdileri de kabul ederek kullanım senaryosunu neredeyse sınırsız bir hale getiriyor.

OpenAI, yeni GPT-4’ün neler yapabildiğini göstermek için bir demo etkinliği hazırladı. Birçok yeteneğini sergileyen GPT-4 çok açık bir şekilde hangi işi yapıyor olursanız olun size büyük faydalar sağlayabilir. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

OYUN KODU YAZABİLİYOR 

GPT-4 ile 1972 yılında yapılan en eski arcade oyunlardan birisi olan Pong’u yapmak sadece 60 saniye sürüyor. Modelden sadece “Pong benzeri bir oyun oluşturmak istiyorum, bunu yapmak için en iyi dil nedir? Ayrıca onu inşa etmek için Replit’i kullanmak istiyorum” sorgusunu istemek bir oyun yapmak için yeterli. Ancak yapılabilenler bununla sınırlı değil.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

DAVA DOSYASI YAZABİLİYOR 

GPT-4 ile bir dava dosyası oluşturmak sadece birkaç dakika alıyor. Bir örnekte GPT-4 ile güçlendirilmiş ChatGPT’den spam aramalar yapan birisi hakkında federal dava hazırlaması isteniyor. Davada talep edilen tazminatın 1500 dolar olduğu da belirtiliyor. Birkaç saniye içinde ise ChatGPT, size bir dava dosyası veriyor.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

İLAÇ KEŞFİ YAPABİLİYOR 

GPT-4’ten bir ilaç keşfi yapmasını istemek mümkün. Halihazırda olan bir ilacı GPT-4’e verip onandan benzer özelliklere sahip bileşikler bulmasını ve ayrıca bunların patentli olmamasını talep etmek mümkün. Hatta, bulunan bileşiklerin tedariği için bir sipariş formu bile oluşturulabiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading