Yandex Metrica

TRT' nin Netflix' i ne zaman yayına başlayacak? TRT uluslararası dijital platform özellikleri ne?

TRT' nin Netflix' i ne zaman yayına başlayacak? TRT uluslararası dijital platform özellikleri ne?

TRT farklı bir atağa geçti. TRT, Netflix' e rakip olacak yeni, yerli dijital platform çıkaracağını duyurdu.  TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, Uluslararası Genç İletişimciler Forumu'nda yeni bir dijital platform hazırlığında olduklarını söyledi. Peki TRT' nin Netflix'i ne zaman yayına başlayacak? TRT uluslararası dijital platform özellikleri ne?

Teknoloji

03.03.2024, 19:50

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, dijital platform hazırlığında olduklarını açıkladı. TRT Genel Müdürü Sobacı, Uluslararası Genç İletişimciler Forumu'nda çok katmanlı, çok dilli yeni dijital platform hazırlığında olduklarını söyledi.Sobacı,  Netflix' e rakip olacak, yerli bir dijital platform olacağı söyledi. Peki TRT' nin Netflix' i ne zaman yayına başlayacak? TRT uluslararası dijital platform özellikleri ne?

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

TRT' NİN NETFLIX' İ NE ZAMAN YAYINA BAŞLAYACAK?

 TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, Uluslararası Genç İletişimciler Forum'unda 13 ülke, 42 üniversiteden 100'ü aşkın iletişim öğrencisi ile Antalya'da buluştu.  Sobacı, "Dezenformasyon Çağında Kamu yayıncılığı" konulu panelde TRT'nin çalışmalarını öğrencilerle paylaştı. TRT Genel Müdürü TRT' nin dijital platformdaki projelerini anlattı.

Sobacı, “TRT vizyon projelerinden biri olarak inşallah bu senenin sonuna yetişirse 2023'ün ilk çeyreğine Uluslararası Dijital Platformu'nu inşa edecek. Toplumsal, vicdani ve ahlaki bir sorumluluğun parçası olarak bu çağda TRT kamu yayıncısı olarak bu dijital platformu kurmak zorunda. Geleceğe yönelik bir daha ki seneye ilişkin vizyon işlerimizden biri bu, dijital platformu inşa edeceğiz. Ki çok katmanlı çok boyutlu çok coğrafyalı çok dilli çok maliyetli zor bir proje…" dedi.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

TRT ULUSLARARASI DİJİTAL PLATFORM ÖZELLİKLERİ NE? 

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı; çok katmanlı, çok boyutlu, çok coğrafyalı, çok dilli, çok maliyetli zor bir proje olacağına vurgu yaptı. 

Sobacı, dezenformasyonun günümüzde çok boyutlu olduğunu söyledi. Dezenformasyonun tek haber olmadığını, haberin ötesinde olduğunu, kurumsal veya bireysel ölçekte gerçekleştirilen üretilen içerikler, yapımlar, programlar, diziler, filmler, animasyonlar, hatta mobil uygulamalar olacağına vurgu yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading