Yandex Metrica

Sitede Ara

Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: Yarın platformlarda

Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: Yarın platformlarda

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Trumore uygulamasını yarın iOS, Android ve Huawei cihazlar için çıkarıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 20:20

Türkiye Yüzyılı projeleri arasında yer alan ve mart ayında yollarda olması beklenen yerli otomoıbil Togg'un sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulunuldu.

Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan Trumore'un yarın App Store, Google Play ve AppGallery'deki yerini alacağı açıklandı.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

VİDEO PAYLAŞILDI

''Kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi için Trumore yarın App Store, Google Play ve AppGallery’de!'' duyurusunu yapan Togg, yarın geniş çaplı bir çıkış yapılacak uygulaması için video paylaştı. 

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

GÜRCAN KARAKAŞ: MOBİLİTE DENEYİMİNİ YENİDEN TANIMLIYORUZ

Togg Ceo'su Gürcan Karakaş da sosyal medya hesabından paylaşılan videoyu alıntılıyarak ''Mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading