Yandex Metrica

Son dakika: Dünya devi Türkiye'den çekiliyor! Fabrikasını kapatma kararı aldı

Son dakika: Dünya devi Türkiye'den çekiliyor! Fabrikasını kapatma kararı aldı

Japonya merkezli elektronik devi firma Sony'nin Türkiye'den çekildiği iddia edildi. Türkiye'de PS, televizyon, fotoğraf makinesi gibi ürünlerini tüketiciyle buluşturan Sony'nin Türkiye operasyonunu sonlandırdığı iddia edildi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:23

Sony'nin cuma günü çalışanlarına bildiri yollayarak Türkiye'deki faaliyetlerini artık distribütör üzerinden sağlayacağı iddia edildi. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYORLAR 

Geçiş döneminde kısıtlı sayıda personel ile fotoğraf makineleri için hizmet vermeye devam edecek olan Sony, TV ve PS ile oyun hizmetlerini distribütörler üzerinden devam ettirecek. 

12 Mart 1990 yılında Sony Servis ve Mühendislik AŞ olarak Türkiye'de  kurulan şirket 17 Ocak 1995 tarihinde Sony Eurasia Pazarlama AŞ ismini almıştı. Şirket 27 Ocak Cuma günü Türkiye'deki ofisini kapatma kararı aldı. Geçiş sürecinde ürün hizmet ve gamını distribütörler üstüne taşıyacak şirketin, resmi kapanışını ne zaman yapacağı ise henüz belli değil. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading