Yandex Metrica

Önce Facebook şimdi de Samsung! Tarihe karışıyor

Önce Facebook şimdi de Samsung! Tarihe karışıyor

İsim değişikliği trendi büyük firmaları etkilemeye devam ediyor. Facebook'un başlattığı isim değişikliği trendine son olarak Samsung'ta katıldı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:26

Samsung, teknoloji dünyasında Facebook ile başlayan isim değişikliği trendine katılıyor. Güney Kore'li teknoloji devi cep telefonundan, beyaz eşyaya bir çok sektöred faaliyet gösteriyor. Yeni alınan kararla cep telefonu tarafında yeni bir isimle devam edilecek.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

YENİ İSİM SAMSUNG MX

Dünya genelinde akıllı telefon piyasasının en büyük pazar payına sahip olan Samsung, mobil bölümünü yeniden yapılandırıyor. CES 2022'de yapılacak duyurunun ardından Samsung MX firmanın mobil bölümünün adı haline gelecek. 

Şuan için isim değişikliğini basın bülteniyle duyuran Samsung, resmi açıklamayı 4 Ocak günü yapacak.

Dev firma, isim değişikliğin mobil dünyaya daha fazla odaklanması için gerçekleştirirken bu sayede ana şirketten bağımsız olarak yeniliklere daha kolay adapte olacak. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

MX ADI NEREDEN GELİYOR?

Samsung'un konu hakkında açıklamaları net olmasa da, yeni isimde yer alan M harfinin mobilden X harfinin ise Galaxy serisinden geldiği düşünülüyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading