Yandex Metrica

Sitede Ara

Meta'dan Whatsapp kullanıcılarına müjde! Yeni özellik çok ses getirecek

Meta'dan Whatsapp kullanıcılarına müjde! Yeni özellik çok ses getirecek

Meta, WhatsApp'a anket özelliği için testlere başladı. Yayınlanan özellikte, kullanıcılara ankete katılmadan önce "Bu, WhatsApp Anketlerinin resmi sohbetidir. Anket almak isteğe bağlıdır. Katılmayı seçerseniz, yanıtlarınız gizli tutulacaktır." şeklinde bilgi veriliyor.

Teknoloji

05.02.2024, 01:16

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdilerde yeni özellikler üzerinde çalışıyor.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

ANKET ÖZELLİĞİ TESTLERİNE BAŞLANDI

Telegram'da bulunan özellikleri WhatsApp'a getirmesiyle bilinen çatı şirket Meta, şimdi de anket özelliği için testlere başladı.

WABetaInfo'ta yer alan habere göre, yakında resmi “WhatsApp Surveys” hesabı üzerinden belirlenen kullanıcılara anket gönderilmeye başlanacak.

Meta bunu platformu daha iyi hale getirmek, yeni değişiklikler hakkında fikir ve geri dönüş almak adına kullanmayı hedefliyor.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

GRUP SOHBETLERİNE DE EKLENMESİ BEKLENİYOR

Yayınlanan özellikte, kullanıcılara ankete katılmadan önce "Bu, WhatsApp Anketlerinin resmi sohbetidir. Anket almak isteğe bağlıdır. Katılmayı seçerseniz, yanıtlarınız gizli tutulacaktır." şeklinde bilgi veriliyor.

Anketlerin ilk aşamada yalnızca Beta kullanıcılarına rastgele gönderilmesi bekleniyor. Ayrıca bu mesajlar üzerinde sunulacak anket altyapısının yakında WhatsApp'ta grup sohbetlerine de eklenmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading