Yandex Metrica

Meta ücretli abonelik hizmetini başlattı! İşte tahsil edilecek aylık ücretler...

Meta ücretli abonelik hizmetini başlattı! İşte tahsil edilecek aylık ücretler...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ücretli abonelik hizmetini başlattığını duyurdu. Peki Meta'nın abonelik için tahsil edilecek aylık ücretler ne kadar?

Teknoloji

23.01.2024, 20:35

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, ABD'de kullanıcılarının hesap doğrulamaları için ücretli abonelik hizmetini devreye aldığını açıkladı. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

ABD'DE BAŞLATILDI 

Meta'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şubat ayında test edildiği duyurulan "Meta Verified" hizmetinin ABD'de başlatıldığı ifade edildi. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

  ABONELİK ÜCRETLERİ

Hizmetten yararlanacak web kullanıcılarından 11,99 dolar, Apple IOS veya Google Android kullanıcılarından 14,99 dolar aylık abonelik hizmet bedeli ödeyecekler. 
Hesaplarını resmi bir kimlikle doğrulayan Facebook ve Instagram kullanıcıları, "mavi tik" rozetinin yanı sıra, taklitlere karşı hesap koruması ile müşteri desteğine doğrudan erişim gibi imkanlar elde edecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading