Yandex Metrica

İnsan bilgisayar için geri sayım! 6 ay içerisinde denemeler başlıyor

İnsan bilgisayar için geri sayım! 6 ay içerisinde denemeler başlıyor

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, insan beyni ile bilgisayar etkileşimine yardımcı olan Neuralink çiplerinin 6 ay içerisinde insan deneylerine başlanılacağını açıkladı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:08

Dünyanın en tuhaf insanları arasında gösteren, delilik ile dahilik arasındaki ince çizgide gidip gelen Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının arından dikkatleri bir kez daha üzerine çekmişti. 

Elon Musk'ın kurucusu olduğu Neuralink şirketi, geçtiğimiz aylarda çip ile beyin etkileşimini test etmek için hayvan deneylerine başlamış ve başarılı olmuştu.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

ŞİMDİ SIRA İNSANLARDA

İnsanları yapay zeka ile birleştirecek olan Neuralink çiplerinin sıradaki deneme durağı ise insanlar. Geçtiğimiz ay, Twitter'ı 44 milyara satın alan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, insan deneylerinin 6 ay içerisinde başlayacağını söyledi.

Ancak bu testlerin başlaması için öncelikle ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nden onay alınması gerekiyor.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

BİRÇOK HASTALIĞIN TEDAVİSİNDE KULLANILABİLECEĞİNE İNANIYOR

Elon Musk, eğer gelecekte implantları beynin daha derinine indirmeyi başarırlarsa, körlük ve depresyon gibi hastalıkların Neuralink ile tedavi edilebileceğini iddia ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading