Yandex Metrica

Güneş tutulması depremi tetikler mi?

Güneş tutulması depremi tetikler mi?

Yılın ilk güneş tutulması nisan ayı içinde olacak. Yaklaşık 4 saat sürecek güneş tutulması etkileri merak ediliyor. Güneş tutulması depremi tetikler mi sorusu internette araştırılıyor. Peki güneş tutulması depremi tetikler mi?

Teknoloji

08.04.2024, 00:55

Güneş tutulması gerçekleşmesi için az bir vakit kaldı. 4 saat süreceği düşünülen güneş tutulması etkileri araştırılıyor. Güneş tutulmasının depremi tetikleyeceği halk arasında konuşuluyor. Peki güneş tutulması depremi tetikler mi?

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

GÜNEŞ TUTULMASI NE ZAMAN OLACAK?

Güneş tutulması nisan 2022 içinde gerçekleşecek. 4 saat sürecek parçalı güneş tutulması 30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 23.27'de başlayacak.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

GÜNEŞ TUTULMASI DEPREMİ TETİKLER Mİ?

Bilimsel olarak güneş tutulması ile depremlerin bir bağlantısı bulunmamaktadır. Tübitak bu konuyla ilgili araştırma yapmış ve arada bir bağlantı bulamamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading