Yandex Metrica

God of War: Ragnarök Xbox'a gelecek mi?

God of War: Ragnarök Xbox'a gelecek mi?

Oyun tarihine damga vuran oyun serilerinden olan God of War'un son oyunu Ragnarök 9 Kasım itibarıyla satın almaya sunuldu. İlk olarak PS4 ve PS5'e çıkan oyunun ilerleyen süreçte PC'ye geleceği de üreticiler tarafından doğrulandı. Fakat Xbox kullanıcıları oyunun kendi konsollarına çıkartılıp çıkartılmayacağını merakla bekliyor. Peki God of War Ragnarök, XBOX'a çıkacak mı?

Teknoloji

26.04.2024, 14:17

Oyun sektörünün çıkmasını merakla beklediği God of War Ragnarök, 9 Kasım itibarıyla PS4 ve PS5 kullanıcıları için oynanışa sunuldu. 

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

OYUNCULARA SUNULDU 

Oyun eleştirmenlerinden hem hikayesi hem de grafikleriyle tam not alan God of War Ragnarök'ün diğer platformlara ne zaman çıkacağı ise merak konusu oldu. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

XBOX'A ÇIKMAYABİLİR 

God of War Ragnarök'ün Xbox konsolları için çıkmasının çok mümkün olmadığını belirten sektör uzmanları, oyunun Xbox One veya Xbox Series X ve S'de yayınlanmasının PS kısmına zarar vereceğini belirtti. 

Şu an itibariyle Sony, oyunun Xbox One, Series X veya S'de piyasaya sürülmesiyle ilgili hiçbir şeyi doğrulamadı, bu nedenle bu sorunun cevabı hala belirsiz. Oyunun Xbox One'da çıkması pek olası gözükmüyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading